Ca la Maria Llagostera
Foto: Joan Varela

El Restaurant Ca la Maria de Llagostera, situat a la falda de les Gavarres, ha recollit aquest dilluns la placa Slow Food Km 0 2018.

L’acte de lliurament de distintius ha tingut lloc a Cervera on el moviment Slow Food acredita els establiments de restauració on a les seves cuines es prioritza la producció propera i sostenible, utilitzant aliments de temporada i evitant l’ús de transgènics.

“El projecte dels Restaurants Km0 va néixer de la voluntat, de cuiners i socis de l’entitat Slow Food, per fomentar una cultura basada en els aliments bons, nets i justos”, tal i com ha explicat el cuiner del Restaurant Ca la Maria, Martí Rosàs.

Slow Food és una associació ecogastronòmica sense ànim de lucre fundada el 1989 amb representació a 160 països del món.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*