ceramica

Un total de 13 municipis d’arreu de l’estat espanyol, entre ells Quart i la Bisbal d’Empordà, participen del 2 al 4 de juny a “Hola Ceràmica”. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica amb la col·laboració de diverses institucions amb l’objectiu de reivindicar el valor de l’art i preservar l’ofici. En total es durant a terme més de 60 activitats repartides entre els municipis participants. A Quart, el dissabte 3, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h hi ha prevista una jornada de portes obertes al Museu de la Terrissa on a les 12 h es farà una visita guiada a càrrec de l’Associació de Terrissaires de Quart i a les 18 h una visita guiada al taller de Ceràmiques Marcó (Carretera de Girona, 113). A la Bisbal, diumenge 4 hi ha prevista una visita guiada a la capital de la ceràmica

Per a més informació podeu consultar el programa d’activitats des del web holaceramica.es

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*