Palamós engega la temporada de creuers

Palamós

La setmana passada el vaixell de luxe “Club Med 2” va inaugurar la temporada de creuers 2017 al port palamosí que s’allargarà fins el 2 de novembre.

Es preveu rebre la visita d’uns 38.000 creueristes en 39 escales de creuer, fet que significarà un increment del 54% de passatgers i del 22% en escales assolint un nou record i mantenint el lideratge en creuers a la Costa Brava. Les xifres d’aquesta temporada refermen el lideratge del port de la vila en l’activitat de creuers, que augmenten el turisme a la demarcació gironina i impulsen econòmicament i socialment el territori.

Pel que fa a la categoria de creuers, aquesta temporada també s’incrementen les arribades dels vaixells de luxe i les dels vaixells de categoria estàndard. D’entre les 39 escales previstes, 22 seran creuers de luxe, amb una escala més que l’any passat, i 17 creuers seran de categoria estàndard, amb sis escales més que la temporada anterior.

La temporada de creuers a Palamós finalitzarà a principis de novembre i els mesos amb major afluència de creuers seran setembre, amb 9 escales, i octubre, amb 8.

Palamós rebrà enguany set escales inaugurals dels creuers: Albatros, Aida Aura, Seabourn Encore, Seven Seas Voyager, Sirena, Island Sky i Oriana, que visitaran per primer cop el port.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*