Foto: www.platjadaro.com

Castell d’Aro acull el 63è Concurs de fruits del camp, flors i plantes ornamentals. Es tracta d’una celebració d’arrel tradicional amb un programa d’activitats culturals i de participació per descobrir els atractius històrics, patrimonials i naturals del nucli antic del municipi declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Us recomanem visitar  l’exposició de les composicions del concurs que omple les sales i l’exterior del Castell de Benedormiens. El lliurament de premis del concurs serà el dissabte 13 de maig a les 19 h

Horari d’exposició:
Dissabte 13 de maig de 17 a 19h
Diumenge 14 de maig d’11 a 14h i de 17 a 21h
Diumenge 15 de maig d’11 a 14h i de 17 a 21h

Més informació a: www.platjadaro.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*