La Mostra dels Millors Vermuts de Catalunya

Palamós s’ha convertit, un any més, en l’aparador dels principals elaboradors de vermuts que hi ha actualment al país, reconeguts en la darrera edició dels Premis Vinari, i on es destaquen projectes referents com el dels cellers d’Olave, Dos Deus, Antich, de Muller, Miró i Casa Mariol.

L’espai de la Planassa va acollir el passat 14 d’octubre, la quarta edició de la Mostra dels Millors Vermuts de Catalunya.

El nombrós públic visitant va poder conèixer de prop més de 20 vermuts diferents elaborats per aquestes empreses, dels quals es van servir més de 3000 tastos en les diverses parades ubicades en el recinte.

L’activitat es va complementar amb la selecció musical que va oferir a migdia el DJ Picantillo Nick, i el concert de tarda de la cantant Sabrina Banfi.

Activitats de tardor a Palamós

Aquesta mostra se suma al calendari d’activitats que Palamós ofereix durant aquesta tardor, que es va iniciar el passat 7 d’octubre amb la fira de Cervesa Artesana “Mar de Birres”, i que després de La Mostra dels Millors Vermuts, segueixen amb altres propostes d’àmbit cultural i esportiu.

Aquest és el cas del Rally Costa Brava Històric que es durà a terme del 26 a 29 d’octubre; el Palamós Outdoor Sports Festival, que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de novembre; o bé festival de dansa OnaDance, que ofereix un ampli ventall d’espectacles de dansa que es programen durant tot el darrer trimestre d’aquest any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*