Palamós celebra aquest proper dissabte, 7 d’octubre, la cinquena edició de la Mostra de Cervesa Artesana, “El Mar de Birres”.

A partir de les 11 del matí i fins a les 12 de la nit oferirà de manera ininterrompuda un ampli programa d’activitats, amb el tast de cerveses artesanes elaborades a Catalunya com a principal referent.

Aquesta activitat es durà a terme, un any més, a l’esplanada del costat del port pesquer, coneguda també com “l’estenedor de les xarxes”, situada davant mateix de la platja Gran i prop del barri vell de Palamós. Un espai privilegiat que esdevé l’aparador idoni per a la realització de la mostra de cerveses artesanals amb més de 2000 m2 a l’aire lliure on poder gaudir d’aquesta proposta lúdica.

El “Mar de Birres” ofereix una variada mostra de cerveses artesanes d’arreu de Catalunya, enguany amb una desena de marques presents, que es complementen amb una zona de food trucks, on es podran degustar diverses especialitats de productes gastronòmics.

A banda, la mostra també inclou un espai dedicat als més petits, amb tallers i jocs infantils, que tindran lloc, al matí de 12 a 14 h, i a la tarda de 18 a 20 h.

La música i els concerts en directe seran l’altre punt fort de la festa que animaran durant tot el dia els visitants del “Mar de Birres”. Al migdia (12 h), el duet musical format per Tona Gafarot i Toni Molina, seran el complement musical ideal per l’hora del vermut. A la tarda, a partir de les 19 h, es podrà gaudir de l’àmplia selecció musical del DJ Morera; i a la nit (21:30 h), tindrà lloc el gran final de festa amb el grup Removida.

La Mostra de Cervesa Artesana és organitzada per l’Associació Kaòtikes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós, la Diputació de Girona, i l’Ass. per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*