Vulpellac castell esglesia

Forallac s’ha adherit a la campanya Som Cultura 2023 amb la programació d’una experiència que pretén mostrar l’evolució medieval de Vulpellac, a la vegada que es realitza una degustació de productes de l’Empordà. L’activitat s’ha programat per al 18 de novembre, de les 10.30 a les 13 h, i anirà a càrrec de l’historiador i arqueòleg Daniel Punseti i l’establiment local Vulpilius.

Trobareu informació detallada de la proposta en aquest enllaç https://somcultura.com/experiencies/vulpellac

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que arriba a la seva vuitena edició per oferir propostes genuïnes ofertes per les entitats i empreses associades al Club de màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta edició, el festival proposa prop d’una trentena d’activitats per redescobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i artística de les comarques gironines.

Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*