sorteig nadal platja d'aro

Del 26 de novembre de 2022 al 3 de gener de 2023 tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d’establiments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró adherits a la campanya tindrà l’oportunitat de guanyar un Fiat Panda híbrid (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi), un rellotge intel·ligent (3r i 4t Premi) o diversos lots de regals (del 5è al 18è Premi).

Enguany el sistema de participació s’articula a través de butlletes que cal omplir i desar a les bústies dels mateixos comerços o serveis (cal conservar-ne el resguard i també el tiquet de compra). El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament de Platja d’Aro i el dijous 5 de gener (12 h) vigíia de Reis a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila es farà el sorteig públic davant notari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*