Doncs aquesta setmana ha marcat una bona consolidació de la tardor, tot posant la mirada en l’hivern ja molt proper, i ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, no massa importants, que han arribat als 15 l/m2. Hem tingut una setmana dominada doncs pels núvols, amb cel gris però també algunes pinzellades de Sol, i amb temperatures baixes, d’entre 11 i 16 graus de màxima i de -2 a +9 les mínimes.

I el cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, amb núvols intermitents que ens deixaran el cel molt tapat, sobre tot el dissabte i el diumenge, divendres tindrem moltes més estones de Sol.

Dissabte podem tenir algunes precipitacions, que s’anirien retirant de forma ràpida, són pluges que aniran arribant des de l’oest, impulsades pel vent de ponent i del sud, diumenge en principi ja no hauria de ploure.

Dissabte doncs serà una jornada inestable, amb el cel ennuvolat heretat del divendres. Farà més fred que dies enrere, tindrem màximes de 11 graus i mínimes de 2.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures encara més baixes, 9 de màxima, -1 de mínima, i tindrem algunes més estones de Sol, serà una jornada prou tranquil·la de finals de tardor, però amb un ambient gairebé ja hivernal!

La mar estarà remoguda, tindrem onades d’entre 50 i 125 cm a la costa, tot i que en algun moment poden arribar als dos metres. La temperatura de l’aigua serà de 15 graus.

El vent serà canviant, a la costa ens arribarà de sud-est i a l’interior de ponent, amb cops de fins a 20 km/h, i tant més al nord com al sud, tindrem domini del vent de nord-oest, de fins a 55 km/h.

I durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, amb pluges lleus dilluns i dimarts. però sense pluges importants a la vista,  les temperatures estaran entre els 10-14 de màxima i els 1 i 6 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*