El pròxim divendres 18 de febrer al Teatre l’Ataneu de Celrà es representarà l’obra “Transbord” de Malvasia Produccions a les 20h.

L’obra explica la història d’en Pol, un jove trans que ja fa unes setmanes que visita el despatx d’una psiquiatra de la seguretat social perquè li diagnostiquin disfòria de gènere. Ho necessita per a poder canviar la seva identitat de gènere davant les institucions de l’estat i de la societat on viu, que encara el veu i el tracta, de vegades, com una dona.

Aquesta visita, que transcorre en una consulta, però que podria situar-se en qualsevol lloc de pas o en un no-lloc, com una estació de tren o un aeroport, dibuixa un recorregut per l’existència d’aquesta persona vitalista, bromista, autèntica, plena de ràbia i d’amor. Una persona amb un cor que s’escapa de qualsevol etiqueta o binarisme i que es nega a dir que pateix el que el sistema encara considera un trastorn.

Al llarg de l’hora que dura la sessió, Pol no només s’enfronta a la hipocresia d’una societat  suposadament avançada i igualitària, sinó que també dialoga amb alguns dels seus fantasmes i els seus millors records.

Es poden aconseguir les entrades per l’espectacle aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*