Els municipis de Quart, Cassà de la Selva i Llagostera seran de nou rutes programades pel Consell Comarcal del Gironès dins del projecte “Senderisme Guiat al Gironès 2022” de febrer a juny. 

El pròxim 10 d’abril es pujarà al Puig de les Cadiretes (Llagostera), entre el mar i la plana. La caminada serà de nivell mitjà i serà de 4 km. 

El pròxim 15 de maig s’anirà per la riera de Celrè (Quart), on la terra es transforma de 5 km i serà de nivell baix.

El pròxim 19 de juny es caminarà fins al cor de les Gavarres (Cassa de la Selva) i es farà una mostra de la pela de suro a Can Vilallonga de 3km.

La programació per aquesta primera meitat de l’any inclou 12 sortides que es fan en companyia d’un guia de natura que proposarà al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita. La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

Les inscripcions per la sortida s’obriran 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure’s cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a turisme@girones.cat i esperar confirmació. El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L’aforament és limitat. El guiatge de les sortides anirà a càrrec de l’empresa SORBUS.

Podeu consultar tota la programació del primer semestre al web de l’Àrea de Turisme www.turismegirones.cat.

La programació per la resta de l’any es publicarà a l’estiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*