Aquesta ha estat una setmana força tranquil·la, han estat els darrers dies de gener i ja portem un mes de l’hivern que està deixant molt poca neu cotes altes, ni precipitació, però sí força fred.

A casa nostra les temperatures han continuat baixes tots aquests dies. Les màximes han oscil·lat entre els 15 i els 21 graus. I les mínimes han estat sempre per sota dels 0 graus, entre -6 i -1 graus. Hem tingut bàsicament domini del Sol, i també alguns matins amb boires intenses a primeres hores, amb protagonisme de la inversió tèrmica, amb temperatures més altes en alçada que no a les planes, i continuem sense pluges.

Per aquest cap de setmana continuarem amb la calma anticiclònica que fa més d’un mes que dura, i tindrem alguns intervals de núvols prims que deslluiran una mica el cel, especialment el dissabte, que quedarà més gris.

Però els núvols continuaran sent molt poca cosa i encara no es decidiran a deixar-nos pluges, que ja comencem a necessitar amb urgència, el terra està molt sec i comencem a patir incendis forestals, s’ha d’anar amb molt de compte al bosc.

Dissabte doncs tindrem un dia una mica insegur, amb intervals de núvols prims i boires a primera hora. Tindrem una baixada notable de les temperatures màximes, que estaran al voltant dels 14 graus; les mínimes pujaran una mica, estaran al voltant dels 4 graus.

I el diumenge seria un dia molt similar, però amb més domini del Sol. Les màximes baixaran una mica, fins als 13 graus, i les temperatures mínimes baixaran també, fins a 1 grau positiu.

La mar estarà una mica agitada aquests dies, tindrem temporal mar endins i a la costa tindrem onades de fins a 2,5 metres en algun moment puntual. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

El vent serà de nord el dissabte, i de nord-est el diumenge, el dissabte serà més intens, sobretot a la costa, amb cops de vent de 35 km/h, diumenge no serà tant intens, fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent tindrem temperatures que estaran entre els 13 i els 18 graus les màximes i entre els 0 i els 3 les mínimes, i farà un temps bastant estable, amb cels amb intervals de núvols i també bones estones de Sol. Continuarem amb pressions altes, anticicló i sense precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*