Campanya gastronòmica La Garoinada

La campanya gastronòmica La Garoinada, que es dur a terme a Palafrugell del 17 de gener al 31 de març de 2020, és una de les més conegudes i de major tradició de les comarques gironines.

La Garoinada va néixer l’any 1992, i el seu producte principal són les garoines. Aquesta campanya té lloc en ple hivern, durant les minves de gener i fins al mes de març, quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

Enguany, els restaurants participants són: L’Arc, La Casona, La Xicra i Xadó (de Palafrugell); El Far, BellaCosta, Llevant, La Llagosta, Llafranchi Terrassa Terramar (de Llafranc); El Balcó de Calella i El Càntir (de Calella de Palafrugell); Es Portió (de Tamariu). El preu dels menús oscil·la entre els 37 i els 45 euros.

Els hotels participants són: Arrels d’Empordà, Can Liret i Casa Peya (de Palafrugell); Alga i Sant Roc (de Calella de Palafrugell); El Far, Llafranch i Llevant (de Llafranc).

A més, també s’ofereixen diferents fórmules per gaudir d’un cap de setmana de menú de garoines, excursió en vaixell, entrades a equipaments culturals, tast de vins i hotel. Els preus d’aquests paquets van dels 67 als 118 euros per persona, en funció dels serveis inclosos. Trobareu més informació al lloc web de La Garoinada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*