Desembre en Dansa celrà

Celrà celebra la 4a edició del cicle “Desembre en Dansa” una mostra que vol visibilitzar la llarga trajectòria en formació i projectes de creació que s’han desenvolupat al municipi des dels anys 90.

Per fer-ho, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, el Teatre L’Ateneu i l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i l’Animal a l’Esquena organitzen per quarta vegada aquest cicle específic de dansa, que es desenvolupa en diverses localitzacions del municipi de Celrà.

La proposta d’espectacles es complementa amb els tallers que alguns dels ballarins i creadors convidats porten a terme per a joves a partir de 15 anys i també per a adults.

La inauguració es farà el dijous 28 de novembre en un acte que tindrà lloc al centre L’Animal a l’Esquena, a partir de les 19 h, i que també inclourà la presentació del treball de residència de creació de la companyia mallorquina Mariantònia Oliver.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*