Criatures museu terrissa quart

L’obertura tindrà lloc el dissabte 9 de novembre a les 19h

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 10 de novembre fins al 15 de desembre, la mostra de ceràmica “CRIATURES” de les artistes Ondina Oliva, Anna Ferrer i Leo Sánchez.

L’acte d’obertura anirà a càrrec dels artistes, del regidor de Cultura, Jordi Batlle i del President de l’ACC, Jordi Marcet.

“Criatures” serà la darrera mostra que s’ha organitzat aquest any en el marc de col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya, iniciada l’any 2018.

La paraula Criatures és el punt en comú i fil conductor de les peces que s’exposaran.

L’Ondina Oliva presenta una obra figurativa, amb una tècnica molt texturada plena d’ expressivitat. Els acabats de tons vermellosos i grisos d’òxid en foc, potencien la força de les seves peces.

Anna Ferrer utilitza línies geomètriques de superfícies suaus amb esmalts de tons clars. Crea criatures una mica ambigües, són estímuls per la imaginació. El diàleg amb l’espectador està servit.

Leo Sánchez adopta la forma ovoïdal com identitat com a símbol de vida. Formes que transmeten conceptes i vivències universals inherents a tots el essers, com la gestació, la mare, la lluita per la vida,…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*