Calonge celebra la Festa Major i la Festa del Vi Nou
Foto arxiu: Martí Artalejo

Un any més la Festa del Vi Nou, conjuntament amb la Festa Major de Sant Martí de Calonge donen el tret de sortida a una proposta d’activitats que ha començat aquest dilluns 4 de novembre i s’allargarà fins al dia 17, amb el cap de setmana del vi de pagès.

Durant aquests dies el món del vi torna a ser el protagonista a Calonge, juntament amb un seguit de propostes culturals que inclouen des de música fins a exposicions, passant per la màgia i els espectacles infantils, entre d’altres. El programa tant de la Festa del Vi Nou com de la Festa Major i el cap de setmana del vi de pagès vol posar en valor les qualitats del vi de Calonge, i també oferir activitats lúdiques i divulgatives.

Un cap de setmana pel vi de pagès

Com ja és habitual, el cap de setmana posterior a la festa major de Sant Martí tindrà lloc el cap de setmana del vi de pagès, organitzat per la Fundació Remença XXI i que agrupa els pagesos que fan el vi com s’ha fet tradicionalment. El cap de setmana del vi de pagès començarà amb la presentació del programa d’actes el divendres 15 de novembre, i amb la xerrada “Varietats tradicionals de fruiters i raïms als peus de les Gavarres”, a càrrec de Marco Sangiorgio, de Vivers Arboreco de Cruïlles, i de Manel Comas, del Mas Ponsjoan.

Des de Gavarres365 us recomanem seguir l’àmplia programació d’activitats per tota la família.

Consulteu la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*