Festival de Música de S'Agaró 2019

La vint-i-dosena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró, arriba amb un programa de nou concerts a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, del 20 de juliol al 21 de setembre de 2019 (20 h), amb un concert cada cap de setmana (excepte el darrer d’agost). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets, i al conjunt de la seva programació, s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i d’arreu del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i de diversos mitjans de comunicació, entitats i empreses.

La venda anticipada de localitats es pot fer des de www.associaciopaucasals.cat  i també una hora abans de cada concert al preu de 21 euros.

El Festival Internacional de Música de S’Agaró 2019 forma part de la cinquena edició d’Estereofònics, la marca que aplega, des de l’any 2015, tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d’estiu al municipi, i que enguany ofereix un global de 82 concerts en 113 dies, de l’1 de juny al 21 de setembre de 2019, majoritàriament gratuïts, a l’aire lliure i de múltiples gèneres: del jazz a la música de cambra, tot passant pel surf o el rock’n’roll.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*