La DO Empordà celebra aquest diumenge el 9è Tast de vins d'alçada al cim del Puigmal

El Consell Regulador de la DO Empordà celebra el 21 de juliol el 9è Tast de vins d’alçada al Puigmal amb l’objectiu de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines, a gairebé 3.000 metres d’altitud. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.

Enguany, els cellers que participen en la iniciativa són ​AV Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol, Mas Llunes, Oliveda i Vinyes dels Aspres. Cada celler aporta un dels seus vins al tast. La jornada s’iniciarà a un quart de deu del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap al migdia, hi ha prevista l’arribada al cim on es farà el tast de vins. La cloenda i l’inici del descens està previst cap a la una de la tarda.

El consell regulador empordanès i els cellers organitzen l’activitat amb la col·laboració del Centre Excursionista Empordanès i l’Associació Excursionista Cabirols Roses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*