El fITM de la Bisbal d’Empordà presenta el seu cartell més internacional

Un any més els dimecres de juliol la Bisbal d’Empordà acollirà el cicle de concerts del Festival Internacional de Torre Maria. Enguany el festival arriba a la setena edició on cal fer esment a la marcada aposta internacional amb un cartell amb noms d’artistes tan diversos com el ghanès Ayuune Sule o l’argentina Sofia Viola.

També són d’allò més notòries les actuacions de prometedores propostes emergents amb vincles empordanesos, com Estramoni, Da Fak, Paupiripau o TLTXT. Completaran el cartell propostes destacades de l’escena catalana com el ganxó Xavier Calvet o l’home orquestra del Montseny: Esperit!. La programació de la setena edició el Festival Internacional de Torre Maria acabarà de ser amanida per les sessions d’alguns punxadiscos del territori, com DJ Diego Armando, Gramophunk DJ o DJ Badreix.

El FITM 2019 arrencarà el proper dimecres 3 de juliol amb una prèvia al Mar de Tasmània.

Una comissió gastronòmica autogestionada pel fITM
Actuacions musicals a banda, una de les novetats més destacables d’enguany és que el Festival Internacional de Torre Maria es tira a la piscina per tramar les seves propostes de sopar. Agraïts per la col·laboració oferta pels serveis de restauració locals aquests darrers anys, l’organització fa un pas endavant i s’apodera cap a l’autogestió. És per això que l’entitat ha forjat una comissió gastronòmica que anirà oferint diferents opcions de menú cada dimecres del juliol vinent.

Més informació a www.labisbal.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*