Magí Serra Desembre en Dansa celr

Del 29 de novembre al 2 de desembre el municipi de Celrà celebra la tercera edició del cicle  “Desembre en Dansa” . Aprofitant la llarga trajectòria en formació i projectes de creació que s’han desenvolupat a Celrà des dels anys 90, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i L’animal a l’esquena, organitzen un tercer cicle de dansa, centrant-se en l’exhibició (al Teatre l’Ateneu de Celrà), la formació (a través de tallers a l’Escola de Dansa) i la creació (obrint al públic processos de creació de companyies residents a l’Animal a l’Esquena). 

Desembre en Dansa celrà

La mostra tindrà lloc a diverses localitzacions del poble, concretament a L’animal a l’esquena (Mas Espolla), la plaça de l’Església, el Teatre L’Ateneu de Celrà, el Pavelló de les Piscines i a l’Escola Municipal de Dansa.

Aquesta proposta d’espectacles es complementarà amb diferents tallers, dirigits a joves a partir de 15 anys i a adults, que realitzaran alguns dels ballarins i creadors convidats. Aquestes sessions es duran a terme a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i es treballarà el llenguatge artístic i el moviment específic de cada creador/a. 

La inauguració del cicle “Desembre en Dansa” tindrà lloc el dijous 29 de desembre a les 19 h, amb la presentació del treball de residència de creació de María García Vera (Catalunya) i Juan Pablo Miranda (Argentina), sota el títol ‘Werner o el azul de los orígenes’, al centre de creació L’Animal a l’Esquena (Mas Espolla de Celrà).

A partir de divendres i fins diumenge a la tarda, es combinaran espectacles i tallers.

En aquesta tercera edició participaran, entre d’altres, la ballarina, coreògrafa i performance anglesa Yael Karavan, la companyia francesa Les Chasseurs Cueilleurs, la companyia balear Cia. Baal Dansa, i els catalans Magí Serra, la Cia. Los Moñekos, la ballarina Ariadna Montfort i la Cia. La Mujer del Carnicero. 

Podeu consultar el detall de la progrmació des de www.celra.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*