Gavarres festival

El municipi de Juià celebrarà el proper dissabte 29 de setembre el Gavarres Festival, que enguany arriba a la desena edició.

La jornada arrancarà a les 16h a la plaça de l’església amb un seguit d’activitats a càrrec de productors i creadors gastronòmics amb tallers i degustacions de productes del territori.

A banda de la gastronomia els visitants podran descobrir oficis artesanals que a dia d’avui encara perduren.  La plaça de l’Església es convertirà en el seu obrador on es podrà participar a diferents tallers per veure com són i com funciones aquests oficis.

De la programació cal destacar la proposta creativa del col·lectiu del l’Encesa dels il·luminats, amb un recorregut d’instal·lacions de llum i foc que recorreran els carrers del poble gavarrenc.

La colenda del festival anirà a càrrec de  Vania produccions amb l’espectacle “I Remener Mr Bowie”.  Es tracta d’una barreja de música i humor que portarà a recórrer la vida i obra de David Bowie per recrear com hauria estat la festa del seu 70é aniversari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*