Tastets de celrà

Nits d’estiu a la fresca, circ, teatre, màgia, música i gastronomia, tot en el mateix espai. Els propers 5, 6, 7 i 8 de juliol, a partir de les 19h la pineda de la carretera de Palamós acollirà la tercera edició dels tastets de Celrà, un esdeveniment on els assistents podran degustar les tapes i plats dels comerciants del municipi mentre gaudeixen d’un ampli ventall d’actuacions culturals.
L’Àrea de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura, amb el suport de l’Associació de Comerciants del municipi organitzen l’esdeveniment, que en aquesta ocasió comptarà amb la participació dels següents comerciants: Carnisseria Adam, Bobocosti, Restaurant Pirineus, Peixateria Núria, Bar Ca l’Àlex, Alau Restaurant & amp; Tapes, Alimentació Bizi, Pastisseria Rosa, Cafeteria Bar Centre, Carnissers de Celrà (carnisseria i xarcuteria Sergi i carnisseria Germans Soler) i Restaurant la Nau.

Les actuacions que tindran lloc durant els Tastets de Celrà seran:

Dijous 5

  • 19 h –  ‘Xarivari Blues’, espectacle de circ a càrrec de la Cia. Circo Los
  • 22h – Concert amb ‘Rock Sound Trio’. Rock i pop dels 70’s, 80’s i 90’s.

Divendres 6

  • 19 h ‘El llop ferotge’, teatre per a tots els públics a càrrec de la Companyia Del Príncep Totilau
  • 22 h Concert amb el cantautor Toni Beiro

Dissabte 7

  • 19 h Espectacle de màgia amb ‘Dani el Mago’, participant de Got Talent 2018
  • 22 h Concert amb ‘Embolingats’. Rumba catalana

Diumenge 8

  • 19 h ‘Ni cap ni peus’, espectacle de circ a càrrec de la Cia. Circ Vermut
  • 21 h Concert amb ‘The Blackiss’. Rumba i version

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*