Gastronomy & Music

Aquest divendres ha finalitzat la primera edició del festival ‘Gastronomy & Music’ amb un sopar-concert al S’Agaró Hotel Spa & Wellness. Durant nou setmanes -del 20 d’abril al 8 de juny- els assistents han pogut gaudir de la millor gastronomia de la Costa Brava i de la música d’artistes emergents de l’escena catalana actual.

La iniciativa de Costa Brava Hotels de Luxe ha tingut una bona acollida entre el públic, ja que durant els 17 esdeveniments del G&M s’ha comptat amb l’assistència de mig miler de persones. La proposta, que ha unit dues accions culturals com són la gastronomia i la música, ha servit per tastar els menús dels restaurants dels hotels de CBHL tot escoltant la música de set artistes seleccionats acuradament per l’ocasió.

Els jardins, salons i terrasses dels hotels de CBHL han acollit les nits màgiques del G&M, i els preus dels àpats han oscil·lat entre els 60€ i 90€ segons l’establiment hoteler. Agafant com a referència les glamuroses vetllades que els anys 60 animaven les terrasses dels millors establiments de la Costa Brava, podem dir que el G&M ha complert amb les expectatives inicials.

La intenció del festival és oferir propostes musicals variades i amb artistes de qualitat i del territori amb actuacions de gèneres tan variats com jazz, blues, soul i pop. Els escollits per acompanyar els sopars del festival han sigut Sara Terraza, Damià Olivella, Marta Pérez, Ju, Eduard Gener, Kaué i Ricka, i Helena Rosich i Alexandre Carbonell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*