Fira gastronòmica de l'Empordà

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aposta enguany per ampliar l’oferta de fires i congressos. Amb l’objectiu de donar una nova empenta al Palau Firal i atraure visitants, s’ha preparat una programació que amplia fins a 7 l’oferta de fires per aquest 2018.

La programació per aquest any inclou la consolidació de les fires que es van celebrar durant el 2017, així com l’ampliació de noves propostes, entre les que destaca la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà, tindrà lloc els dies 26, 28 i 29 d’abril dedicada als productes gastronòmics de l’Empordà. L’objectiu és donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori i donar-los notorietat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*