L’any 2018 ha estat declarat Any Europeu del Patrimoni Cultural, i Costa Brava Hotels de Luxe s’ha volgut sumar a la iniciativa amb una proposta que combina la música i la gastronomia.

Del 20 d’abril al 8 de juny, s’estrena el festival ‘Gastronomy & Music’, una bona oportunitat per gaudir dels menús elaborats pels xefs dels restaurants dels hotels de Costa Brava Hotels de Luxe i de la música de set artistes emergents de l’escena actual catalana, amb un perfil que van de la cançó jazz, al blues i el soul, seleccionats acuradament per l’ocasió.

Durant el ‘Gastronomy & Music’, els jardins, salons i terrasses dels Costa Brava Hotels de Luxe seran el marc d’aquestes nits màgiques per a tots els sentits. Els concerts i àpats se celebraran preferentment en divendres. Els preus per nit oscil·laran entre els 60€ i 90€ segons l’establiment hoteler.

Amb aquest esdeveniment, els hotels de la marca fan una aclucada d’ull a les glamuroses vetllades que als anys 60 animaven les terrasses dels millors establiments de la Costa Brava. En aquest sentit, s’ha treballat en aquesta aposta conjunta que es durà a terme durant 9 setmanes.

Les actuacions aniran a càrrec de Sara Terraza, Damià Olivella, Marta Pérez, Ju, Kaué i Ricka, Helena Rossich i Alexandre Carbonell.

Podeu consultar la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*