Gran Circ de Nadal de Girona

L’aigua centrarà la quarta edició del Gran Circ de Nadal de Girona, que torna a la ciutat del 26 al 31 de desembre. El Pavelló Municipal Girona – Fontajau acollirà l’espectacle de circ, que se situarà damunt d’una pista aquàtica gegant amb 120.000 litres d’aigua. En aquesta ocasió l’esdeveniment comptarà amb la presència de 26 artistes arribats de 8 països d’arreu del món.

Durant els sis dies de representacions, passaran per Girona algunes de les figures estrella del món del circ internacional com la parella de pallassos russos Anton i Victor Franke, el duo Medel d’acròbates mexicans o la troupe de funàmbuls a gran alçada Peshkov. Moltes de les atraccions es fondran amb les coreografies de les sis ballarines del cos de ballet del Gran Circ de Nadal que interactuaran amb els dolls d’aigua que apareixeran al ritme de la música.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*