Castanyada “versus” Halloween de Santa Cristina d’Aro

La cinquena edició de la Castanyada “versus” Halloween de Santa Cristina d’Aro se celebra aquest proper dissabte 28 d’octubre, a les 5 de la tarda, a la plaça mossèn Baldiri Reixac. L’esdeveniment, que barreja les tradicions catalana i celta en una jornada lúdico-festiva adreçada especialment als infants, començarà amb la tradicional castanyada a la mateixa plaça i seguidament, una hora i mitja més tard, tindrà lloc la rua de Halloween per diversos carrers de la població. Durant la rua, els nens guarnits de personatges ben diversos passaran a trucar a les cases de veïns i veïnes entonant la frase “broma o regal” tot esperant una recompensa en forma de dolç. La festa està organitzada per la colla de carnaval Castanyes Voladores, amb el suport de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*