cuina de tardor i bombolles

Tot a punt per encendre els fogons de la campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles” de la mà de la Cuina de l’Empordanet, que es portarà a terme durant tot el mes d’octubre als 20 establiments del col·lectiu, situats en diversos pobles de l’Empordà: Begur, Corçà, Llafranc, Platja d’Aro, l’Escala, Llagostera, Pals, Regencós, Palamós, Madremanya, Palafrugell i Torrent.

Els restaurants que hi participen elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, on no hi podien faltar els bolets, la caça, els peixos de roca, els calamars, l’aviram o el bacallà; tot proposant un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats. Es tracta de menús generosos i festius amb caves d’alta qualitat perquè les bombolles facin més alegre la tardor.

Entre els 20 menús hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat com la sarsuela de gamba i bolets, el bacallà al forn amb parmentier de moniato, l’amanida d’escarola amb magrana i l’arròs cremós de tardor.

En Piulet no s’ho perdrà!

Veure restaurants de Cuina de l’Empordanet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*