Font: Ajuntament de Platja d'Aro

El proper diumenge 13 d’agost d’11h a 21h se celebra al primer pis interior del Palau d’Esports i Congressos la cinquena edició de Firafan Platja d’Aro en el marc de la Festa Major 2017.

Es tracta d’una fira de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons: joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny.

Firafan
Font: Ajuntament de Platja d’Aro

L’entrada és gratuïta i ja està confirmada la presència d’estands tant de professionals com de particulars. Entre el primer grup hi seran AH! Pillows, Pawel Limited Editions, Nikochan Comics, Via Lúdica, Eternia, La Vila del Pingüí, Retrotoys Shop, Ratafia Records, Kingdom Games, Play Retro o Adhesivos Natos entre altres. Com a activitats complementàries hi haurà una zona de jocs de taula, una petita exposició de Lego i la presentació de l’edició limitada del llibre il·lustrat La mano de Mark Hamill hizo más carrera que él, un homenatge amb clau d’humor sobre el cinema i les sèries de culte de dos joves autors de Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, Musclu & Pawel, que també hi seran presents per signar-lo personalment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*