El proper dissabte 12 d’agost a les 21h es durà a terme a l’Església Parroquial de la Bisbal d’Empordà el concert “Iter Luminis” de Lídia Pujol amb la col·laboració de Rosa Pou.

Iter Luminis és el resultat d’anys de cerca d’un nou sentit en la interpretació i posterior adaptació artística dels repertoris històrics i tradicionals. És una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l’experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull. És un espectacle musical concebut per ser viscut en esglésies, teatres i espais simbòlics, en els quals es retroben les cançons de la tradició escrita, recollides en el Llibre Vermell de Montserrat amb el repertori tradicional oral, les cançons bressol de tota la Mediterrània. Els missatge dels seus valors abasta des la convivència entre cultures i pobles fins a la necessitat d’una lectura actual de símbols religiosos i culturals. Recentment s’ha publicat el doble disc i un llibre disc Iter Luminis, un camí orientat que deixa constància de les experiències viscudes en aquest camí de llum durant els darrers set anys.

Iter Luminis
Iter Luminis

Veu i direcció de Lídia Pujol; Mohamed Ayoub a la veu i llaüt; Miquel Àngel Cordero al contrabaix; Guillermo Rizzotto a la guitarra; Mohamed Soulimane al violí i kamantche, i  el Cor de Vallferosa acompanyarà algunes intervencions musicals i coreogràfiques.

Venda d’entrades anticipades a El Racó del Cafè a Torroella de Montgrí i al Teatre el Mundial de La Bisbal d’Empordà.

Quan? El dissabte 12 d’agost a les 21h.

On? A l’Església de la Bisbal d’Empordà, Pl, Major.

Preu: 12€ anticipada, 15€ a taquilla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*