Festa Major Platja d'Aro

Platja d’Aro celebra de l’11 al 15 d’agost la seva Festa Major, amb una amplia programació d’activitats per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una celebració variada, dinàmica i engrescadora amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila tot l’any. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de diverses entitats locals, proposa un programa on la música, l’esport i les activitats familiars són les grans protagonistes. La principal novetat és la imatge gràfica de celebració, titulada Medusa, de Camèlia Salvador, guanyadora del 5è Concurs de cartells convocat entre els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot, el centre de referència d’estudis superiors de la matèria a les comarques de Girona.

Podeu consultar la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*