diputació girona gavarres
Foto: Diputació de Girona

La Diputació de Girona ha aprovat assumir la gestió del Consorci de les Gavarres. Amb aquesta mesura, el Consorci s’adapta al nou marc legal introduït per la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local (LRSAL). Així mateix, avui també s’ha donat llum verda a l’admissió al Consorci de tres nous membres: l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres, el Consorci Forestal de Catalunya i l’Ajuntament de Forallac.

D’aquesta manera, el Consorci quedarà definitivament constituït pels ajuntaments de Calonge, Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro, Cruïlles – Monells – Sant Sadurní de l’Heura, Celrà, Forallac, Girona, Juià, la Bisbal d’Empordà, Llagostera, Llambilles, Madremanya, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Quart, Sant Martí Vell, Santa Cristina d’Aro, Torrent i Vall-llobrega, els consells comarcals del Baix Empordà i del Gironès, la Diputació de Girona, l’Administració de la Generalitat de Catalunya, l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres i el Consorci Forestal de Catalunya.

L’objectiu principal del Consorci és la preservació i la revaloració del patrimoni del massís, així com la promoció del desenvolupament de les activitats econòmiques que siguin compatibles amb les funcions que compleix el massís.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*