Foto: Ajuntament de Palamós

La sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca de Palamós acull, fins al 19 de maig, la mostra “Va de Mar” protagonitzada pels clicks de Playmobil.

Aquesta exposició inclou quatre grans diorames on s’han muntat diverses escenes marineres i personatges singulars. Concretament s’hi pot trobar la recreació d’un port d’època amb tots els seus habitants, el món del glaç i la vida dels esquimals, un quadre de pirates en plena acció o bé els regnes submarins de Posidó.

Tot plegat farà les delícies dels petits i dels grans, amants i aficionats als populars clicks de Playmobil.

L’exposició “Va de Mar”, es pot veure de manera totalment gratuïta, de dimarts a divendres de 10 a 13.30 h i de 15 a 19 h; i els dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 14 i de 16 a 19 h. Aquesta mostra és organitzada pel Museu de la Pesca en col•laboració amb l’associació ClickFactory Fest.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*