El termini de presentació de fotografies s’acaba el 8 de setembre.

Per setè any consecutiu, l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha convocat el premi de fotografia “Palafrugell és educació”. Aquest guardó té com a finalitat fomentar l’entorn educatiu en el seu sentit més ampli, entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida.

El termini de presentació de les fotografies estarà obert fins el 8 de setembre de 2024. Els participants, que han de ser majors de 16 anys, poden enviar les seves obres al correu electrònic fotoeducacio@palafrugell.cat, indicant nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i NIF, i també el lloc i la data on es va o van realitzar.

Les instantànies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. La diversitat de fotografies és àmplia ja que es parteix de la premissa que no només s’aprèn a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc… Cada fotografia ha de portar un títol.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites (no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà) i poden ser en color o en blanc i negre i s’han de presentar en format jpg.

Els premis seran per valor de: 300 euros (1r premi), 130 euros (2n premi), 70 euros (3r premi) i lots de llibres pel 4t i 5è premi.

Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós.

Podeu consultar les bases d’aquesta edició del premi de fotografia en aquest enllaç: http://educaciopalafrugell.cat/convocat-premi-de-fotografia/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*