L’Associació Artesans del Reciclatge, entitat que va obtenir l’adjudicació de la Fira de Brocanters i Reciclatge de Celrà el febrer passat, va presentar dimecres, 29 de maig, la renúncia a l’explotació de la fira que es porta a terme cada dissabte.

A partir de l’1 de juny i fins a la resolució del nou concurs per a l’atorgament de llicència per a l’ocupació temporal del domini públic local per la seva explotació amb finalitats de reciclatge de productes mitjançant una fira de brocanters i reciclatge, no es portarà a terme la fira-mercat dels dissabtes.

En conseqüència, queda prohibida la utilització de l’espai públic entre la carretera de Palamós i el carrer Tramuntana per a finalitats comercials, de manera que tota parada o instal·lació establerta sense permís serà denunciada per incompliment de les ordenances municipals, ja que la venda ambulant no està permesa al municipi.

La suspensió temporal de la fira és conseqüència de la renúncia de l’associació a continuar amb la seva explotació, per causes d’organització de l’entitat. Aquesta decisió és aliena a la voluntat de l’Ajuntament de Celrà, que té el propòsit de mantenir la fira tan bon punt es resolgui la nova licitació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*