Aquest diumenge 9 de juny el Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà acollirà el 62è Aplec de la Sardana, organitzat pels Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca i l’Ajuntament de la Bisbal. El cartell  inclourà les actuacions de la Bisbal Jove, Montgrins, Jovenívola de Sabadell i La Principal de la Bisbal.

L’Aplec de la Sardana, novament, escalfarà motors el dia abans, dissabte 8 de juny, a partir de les 6 de la tarda. Serà llavors quan tindrà lloc una audició de sardanes (de set tirades) a càrrec de la Cobla Conrad Saló (de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló).

La programació de diumenge arrencarà a les 10 h del matí i, un any més, la jornada inclourà un ampli ventall d’activitats paral·leles: una actuació de la Cobla Conrad Saló, una actuació de la Colla Joia de la Bisbal, concurs de colles improvisades (4-6 parelles amb inscripció prèvia), taller de ceràmica (que feia temps que no es feia i hi serà durant tot el dia), taller de bitlles catalanes (durant tot el dia) i la XIII Trobada de Col·lecionistes de Plaques de Cava (durant el matí). Menció a part mereix l’exhibició de puntaires, que es farà durant tot el dia amb la participació de més de 150 i homenatge a Josep Felip i Juhera. Es pot consultar més informació i el programa a través del document adjunt a aquesta publicació.

Si bé l’entrada és gratuïta, l’organització remarca que es pot col·laborar en les despeses de l’aplec adquirint butlletes dels sorteigs que s’aniran fent. Tal com és habitual, gràcies a les cases anunciants, es podran recollir gratuïtament els llibres de l’Aplec al Passeig Marimon Asprer. L’organització es remarca el dret de modificar el programa si s’escau, alhora que remarca que en cas de mal temps l’Aplec de la Sardana s’aixoplugarà al Pavelló Firal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*