La Federació del Comerç de La Bisbal té el plaer de presentar-vos una nova iniciativa: “La Bisbal, Art i Comerç”. Aquesta emocionant ruta compta amb la participació de més de 20 establiments, els quals exposen una obra pictòrica d’un artista local de proximitat.

Comissariada per Carmina Vandellos i Cati Salazar, aquesta activitat té com a objectiu principal destacar la riquesa artística de la nostra comunitat i mostrar-la al públic a través dels nostres establiments comercials. La Bisbal és una terra d’artistes, i volem celebrar aquesta identitat única amb tots vosaltres.

Us convidem a unir-vos a aquesta iniciativa col·laborant amb els nostres establiments participants. És una oportunitat perfecta per explorar la bellesa de l’art local mentre recorreu els carrers del nostre encantador poble.

Us animem a formar part d’aquesta experiència única!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*