Durant el cap de setmana se celebrarà el Festival Palamós Terra de Mar 2024. Un esdeveniment únic dedicat al mar, al patrimoni marítim i a les activitats nàutiques. Podreu gaudir de navegar per la badia a bord de dos vaixells, visites a les embarcacions visitables, activitats infantils, lúdiques i familiars, exposicions immersives, bateigs de mar, paddle surt, caiac, cuina marinera, mercat mariner tradicional… Un mar d’aventures i experiències al bell mig del port de Palamós.

Enguany, la XVII edició del Palamós Terra de Mar aprofita la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona per acostar la vela esportiva a la ciutadania, amb activitats, xerrades i demostracions per a tothom.

Viu el gran festival de la Costa Brava, i per només 6 €, gaudeix de la polsera que et permetrà accedir a tots els espais, participar en totes les activitats, entrar al Museu de la Pesca… i molt més!

Consulta el programa amb tota la informació de les activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*