Jim serà la protagonista del Festival Ítaca a Corçà que se celebrarà a principis de juny 

El dissabte 15 de juny se celebrarà a Corçà el Festival Ítaca. Aquest festival el que busca és oferir propostes singulars i experiències irrepetibles a llocs emblemàtics. En aquesta edició la protagonista serà la Jimena Gómez, més coneguda com a Jim, concert que tindrà lloc a la plaça del Firal de Corçà. L’artista guanyadora de la segona temporada del programa de TV3 Eufòria oferirà un espectacle amb moltes sorpreses i ja ha avançat que hi haurà col·laboracions d’alguns dels seus companys del programa.

Des de ben jove Jim ha estat adepta de la música i sempre ha somniat sempre de poder-s’hi dedicar. El seu gènere musical predilecte és el rock, i toca el piano i la guitarra i pren com a referents els grups Queen, Guns N’ Roses i AC/DC. El 2023, va ser seleccionada per a la segona temporada del concurs Eufòria. Allà es va poder descobrir a una Jim versàtil i professional i va regalar grans actuacions que van acabar per aconseguir-li un lloc a la final del programa i ÍTACA ara esdevindrà el teló de fons del començament de la seva carrera professional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*