15 C
Gavarres
Dissabte, 27 de juliol

Arriba la Festa Major 2024 de Llagostera

Demà divendres es donarà el tret de sortida a la Festa Major 2024 de Llagostera. Festa que té de durada del 17 al 21 de maig i compte amb un ventall d’activitats pensades per a tot tipus de públic.

Divendres 17 de maig

16.30 h. CONCERT de tarda amb l’orquestrina CALIDAE a la Llar del jubilat i el pensionista. Final de festa amb un bon cremat.

18 h. Inauguració del 33è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS I PLANTES i lliurament del PREMI 2024 DE L’ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR a la Sala de Plens. Org.: Llagostera en Flor.

18.30 h. REPIC DE  CAMPANES I CERCAVILA amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua a càrrec de la COLLA GEGANTERA DE LLAGOSTERA i amb la col·laboració de l’ESPLAI PAPU-TISORES. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Joan Maragall, c. Ganix, c. Barceloneta, c. Donzelles, c. Almogàvers i pl. Catalunya.

19.30 h. PREGÓ a càrrec del grup DONES (S)ÀVIES i lliurament dels obsequis del CONCURS D’ENGALANAMENT DE BALCONS.

20 h. 7a edició del CORREVARANS i del CONCURS DE SAMARRETES. Cercavila-correbars amb xaranga. Org.: Associació Cultural Moixiganga. Més informació al perfil Instagram de l’associació (@moixiganga_).

21.30 h. OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA a la plaça Catalunya. Org.: Astrogirona – Agrupació astronòmica de Girona.

00 h. CONCERT: FIGA FLAWAS + DJ XIRGO a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.

6 h. TXIRIMIRI DE SEQUERA. Sortida de la zona del pavelló d’esports fins a l’skate park i esmorzar. A càrrec del grup de joves de l’Esplai Papu-Tisores.

Dissabte 18 de maig 

De 9 a 13 h i de 15 a 19 h. Entrenaments de TIR AL PLAT al camp de tir de can Fonollerons. Org.: Societat de Caçadors Sant Hubert.

D’11 a 13 h. TORNEIG DE VIRUS I ESPAI DE JOCS DE TAULA a la plaça Catalunya. Per a inscripcions al torneig: jocsdetaulallagostera@gmail.com. Org.: Associació de jocs de taula Meeple Llagostera.

12 h. PÒDCAST: POSEM L’ACCENT A LACUSTÀRIA. Programa en directe de l’alumnat de cinquè de Primària de l’Escola Lacustària. A la plaça Catalunya.

12 h. Inauguració de les exposicions de treballs de l’ESCOLA MUNICIPAL D’ART PERE MAYOL i CARTELLS DE FESTA MAJOR a l’Espai Cultural Casa de les Vídues (plaça Llibertat, 1).

12.30 h. Inauguració de l’exposició de PUNTA AL COIXÍ al Local Social “La Caixa” (carrer Consellers, 12).

16 h. 54è Concurs Infantil de DIBUIX RÀPID. Inscripcions a la plaça Catalunya. Org.: G.E. Bell-Matí.

De 17 a 20 h. Campanya LACUS DE FESTA MAJOR. Porteu tots els vostres Lacus, la moneda dels infants de Llagostera, i compreu un munt de coses. A la plaça Catalunya. Org.: Unió de Botiguers i Ajuntament de Llagostera.

17.30 h. BALL de tarda amb ÀLEX PERIS, a la Llar del jubilat i el pensionista.

17.30 h. Plantada de gegants al parc de l’Estació per a la 26a TROBADA DE GEGANTS DE LLAGOSTERA. Org.: Colla Gegantera de Llagostera.

18 h. CERCAVILA DE GEGANTS. Itinerari: parc de l’Estació, pg. Romeu, pg. Pompeu Fabra, c. Ferrer, pl. Campmany, c. Doctor Fleming i pl. Catalunya.

19 h.  BALL DE GEGANTS I CAPGROSSOS a la plaça Catalunya.

19.30 h. BAIXADA DE PILOTES DE PING-PONG al carrer Consellers, a càrrec del grup Escanyapolls de l’Esplai Papu-Tisores.

22.30 h. CORREFOC amb ELS DIABLES DE L’ONYAR. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany, c. Ferrer, c. Jaume I i  pl. Catalunya.

23.30 h. CONCERT: LES TESTARUDES + BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P + TAPEO SOUND SYSTEM a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.

Diumenge 19 de maig 

De 9 a 13 h. TIRADA CAMPIONAT LOCAL DE TIR AL PLAT al camp de tir de can Fonollerons. Org.: Societat de Caçadors Sant Hubert.

10.30 h. MISSA SOLEMNE a l’església Parroquial.

12.30 h. Lliurament de premis del 54è Concurs Infantil de DIBUIX RÀPID al Local Social “La Caixa”. Org.: G.E. Bell-Matí.

12.30 h. Mitja audició de sardanes amb la cobla LA FLAMA DE FARNERS a la plaça Catalunya.

18 h. Audició de sardanes amb la cobla LA FLAMA DE FARNERS al parc de l’Estació.

18 h. Cerimònia de LLIURAMENT DE PREMIS dels participants al 33è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS I PLANTES a l’església Parroquial.

18 h. Espectacle familiar EL PLANETA VIOLETA del grup ELS ATRAPASOMNIS al parc de la Torre.

19 h. 7è LLAGOSPRINT. Competició de velocitat cronometrada des del carrer Panedes (Casablanca) fins a la plaça del Castell. Org.: La Palestra.

21.30 h. Presentació de l’HEREU I PUBILLA 2024 a la plaça Catalunya.

22 h. CONCERT: ORQUESTRA MARIBEL a la plaça Catalunya.

Dilluns 20 de maig 

D’11 a 13.30 h.  PUJADA AL CAMPANAR. Org.: Llagostera en Flor i G.E. Bell-Matí.

12 h. Mitja audició de SARDANES amb la cobla LA PRINCIPAL DE LA BISBAL a la plaça Catalunya.

De 17.30 a 20.30 h. EXTREM ADRENALINE RUN + XUTÒMETRE FAMILIAR + DIANA FAMILIAR + GLADIADOR FAMILIAR + INFLABLE BABY COSMIC, al camp de futbol municipal. Activitat gratuïta per a petits i grans.

18 h. VISITA GUIADA per la mostra floral i patis. Sortida: plaça del Castell. Org.: Llagostera en Flor.

19 h. CONCERT de l’orquestra LA PRINCIPAL DE LA BISBAL a l’edifici Polivalent.

22.30 h. BALL DE GALA amb l’orquestra LA PRINCIPAL DE LA BISBAL a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta.

Dimarts 21 de maig 

10 h. JORNADA DE PORTES OBERTDES DE LA RESERVA de Can Caciques

11 h. TALLERS PER A GRANS I PETITS a la plaça del Castell

17 h. XOCOLATADA al part de la Torre, JOC DE FUSTA gegants a càrrec de DJOCS, PINTA CARES a càrrec de les maquilladores de Game Explorers, i TALLER ARTÍSTIC de l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol

17:30 h. BERENAR-BALL de Festa major amb TONI PUIGVERT a la Llar del jubilat i el pensionista

18:30 h. TEATRE: L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE, a càrrec de la Cia. La Puntual. Al Teatre Casino Llagosterenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*