palamós descoberta de l’entorn natural

Palamós ha posat en marxa un seguit de tallers mediambientals adreçats als alumnes de les escoles i instituts del municipi per donar a conèixer els aspectes vinculats a la biodiversitat dels espais naturals del municipi.

La programació dels tallers es va iniciar el passat mes de febrer i s’allargarà durant tot el curs escolar. Aquesta setmana s’ha dut a terme l’anomenat “Mostreig d’un sistema fluvial” que ha comptat amb la participació d’estudiants de l’Institut de Palamós.

L’activitat s’ha dut a terme a la riera que desemboca a la platja de Castell, on els monitors de l’activitat han fet una presentació i tot seguit s’ha dut a terme la part més pràctica. Es tracta concretament de la realització d’un mostreig científic de fauna fluvial, sobretot piscícola, on els/les participants participen en la captura i processament de les mostres obtingudes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*