Jornada de l’Esport Femení a Girona

Girona ho té tot a punt per celebrar la 12ª Jornada de l’Esport Femení aquest diumenge 10 de març a la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, la llera del riu Onyar i la plaça de Catalunya de Girona.

La jornada inclou tallers i xerrades dirigides a nenes, noies i dones que concentraran un total de 25 disciplines esportives, on també hi serà present l’esport adaptat. Comptarà amb activitats paral·leles gratuïtes, com un servei de fisioteràpia, un circuit de prevenció de lesions, i tallers de psicologia, de nutrició esportiva i de perspectiva de gènere.

La Jornada de l’Esport Femení és un esdeveniment que lluita per trencar la bretxa de gènere que existeix a l’esport i que dona suport als clubs i entitats de l’esport femení. Segons dades de l’Observatori Català de l’Esport, només el 27,5 % de les llicències al país són de dones, enfront del 72,5 % de llicències que corresponen a homes.

Les quatre ambaixadores d’enguany són Mireia Hernández (natació sincronitzada), Sara Bellapart (triatló), Gemma Soy (natació), i Dalia Santiago (taekwondo paralímpic).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*