III trofeu de Vila de Quart

Ja estem molt mentalitzats amb el cap de setmana, i és per això que el nostre periodista Piulet, té una proposta per gaudir amb amics i família.

T’agrada la gimnàstica rítmica? Perquè aquest diumenge 28 de gener, se celebra el III trofeu Vila de Quart, un esdeveniment que s’organitza des de l’Associació Esportiva Rítmica de Quart i de Llambilles conjuntament amb l’Ajuntament de Quart, i que també compta amb el suport del Consell Esportiu del Gironès i la Diputació de Girona. Et preguntaràs en què consisteix, doncs bé, és  una jornada en què més de 200 gimnastes des de nivells escolars a federats de les demarcacions de Girona i Barcelona, competiran per classificar-se per categoria i nivell.

L’esdeveniment durarà tot el dia de 8.45 a 20.00 h, i tindrà lloc en el Pavelló municipal de Quart. L’entrada té un cost de 4 €. Si t’animes a venir, comprovaràs que la gimnàstica rítmica és una disciplina molt complexa en la que et serà impossible no gaudir d’un dia replet de talent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*