macc cassa de la selva gavarres

Avui en Piulet us proposa la MACCA (Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà), un esdeveniment que té lloc sempre el primer cap de setmana de febrer, aquest any, del 2 al 4 de febrer, a Cassà de la Selva. La seva programació es basa en els curtmetratges, siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials. També en destaca el concurs de curtmetratges ràpids Correcurts, que compleix vint anys com l’activitat bandera de la MACCA i com una convocatòria única en el panorama audiovisual català.

Durant aquests dies trobareu des d’animació per a petits i grans, tallers i activitats infantils, presentacions de llibres i concerts relacionats amb el cinema, i actes dedicats a recuperar la memòria del cinema del país. Una programació dirigida a tot el públic.

Un cap de setmana amb molta animació. No us ho perdeu!

Si voleu saber la programació, a cassacultura.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*