“Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Fins el 27 de maig, tots els caps de setmana, tindran lloc els tradicionals “Sopars Cantats Pere Bahí”. Aquesta és una proposta que fusiona la gastronomia amb el cant de taverna.

Enguany, són 5 els establiments que ofereixen uns menús tancats, a partir de 40 euros, que s’acompanyaran d’un concert, amb música en directe, amb un grup de cant de taverna. Pel que fa als concerts s’ha prioritzat la participació dels grups de cant de taverna del municipi.

El menú consisteix en un aperitiu, un entrant, un catxoflino, postres de músic, aigua, vi, cafè i cremat. Els restaurants adherits són: El Centre Fraternal (Palafrugell), El Balcó de Calella (Hotel Sant Roc), El Càntir (Hotel Alga) i Xabec, de Calella i el Terrassa Terramar de Llafranc.

Es dóna el cas que El Centre Fraternal tenia un concert programat per al passat divendres 5 de maig, que es va haver d’anul·lar per la indisposició d’un dels membres del grup que havia d’actuar.

Un any més, l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) és qui organitza els “Sopars Cantats Pere Bahí”, una campanya que porta aquest nom en honor a un dels gastrònoms i amant del cant de taverna més reconegut del nostre territori empordanès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*