blaumut

Aquest dissabte 13 de maig, l’Auditori de Girona acull el concert simfònic de Blaumut & JOSB amb les entrades exhaurides. Un espectacle que tindrà lloc a les 20 h a la Sala Montsalvatge i que repassarà el repertori dels cinc discos editats de Blaumut.

Fa deu anys que es va publicar el primer treball del grup barceloní, El Turista, una dècada molt intensa carregada de música, experiències i en la qual el públic els ha fet un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides. Per això, Blaumut ha volgut celebrar-ho amb la gira batejada Blaumut 10, juntament amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida per Carlos Checa. Una gira que comptarà amb només quatre concerts de gran format simfònic a Catalunya, entre els quals hi ha el d’aquest dissabte a l’Auditori de Girona. Damunt de l’escenari, 50 músics i Blaumut vestiran les cançons en gran format amb l’ADN més pur del grup, la música clàssica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*