ira del Vi Costa Brava

Palafrugell ho té tot a punt per celebrar la Fira del Vi Costa Brava, hereva de les 40 edicions passades de la Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava. Tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de desembre a l’espai de la Bòbila de Palafrugell, convertint el municipi en la capital dels vins i escumosos de Catalunya.

En els diferents estands del certamen es podran degustar prop de cent referències de més de seixanta cellers procedents de totes les denominacions d’origen i zones qualificades catalanes, amb un important pes específic dels vins de la DO Empordà.

L’horari dels tres dies serà de 12.00 h a 15.00 h i de 19.00 h a 23.00 h. A l’Espai Enogastronòmic hi haurà tallers per a totes les edats i activitats de tast dirigides, per tal de promocionar i fer conèixer els productes tant de vi com gastronòmics del nostre territori.

La fira està organitzada per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

L’objectiu principal és el de donar a conèixer la riquesa vinícola de Catalunya amb la presència de totes les DO catalanes, tant al públic local com els visitants que passin el pont de desembre a la Costa Brava. També dinamitzar el territori a nivell turístic i econòmic fora de la temporada més habitual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*