Palafrugell Nadal llums nadal

Palafrugell ha donat la benvinguda al Nadal aquest divendres amb la tradicional encesa de les llums a plaça Nova, on com els darrers dos últims anys, s’ha instal•lat un gran arbre de sis metres d’altura.

Enguany, el voluntariat ha estat el protagonista i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a tres entitats de la vila s’han encarregat d’encendre l’enllumenat.

Durant l’acte s’han servit més de 400 racions d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa comptava amb la col•laboració dels alumnes de l’Escola d’hosteleria de l’Institut Baix Empordà, que han estat els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates.
L’enllumenat de Nadal s’obrirà cada dia al vespre, des d’avui fins al 6 de gener de 2023.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*