La darrera setmana de la tardor ha estat variada de meteorologia, però bàsicament tranquil·la i amb certa bonança, amb temperatures més altes del que seria habitual per l’època. I és que les màximes aquests dies han oscil·lat entre els 13 i els 17 graus, i les mínimes s’han quedat entre els 2 i uns sorprenents 11 graus. Ha estat una setmana dominada pels intervals de núvols, que ens han deixat algunes precipitacions molt febles i irregulars que no han passat dels 3 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana, el primer de l’hivern, hivern que va arribar el dimecres dia 21, tindrem encara meteorologia de tardor, amb moltes estones de Sol però també amb la presència d’intervals de núvols prims.

Núvols que no deixaran precipitacions doncs la pluja es quedarà ben lluny de nosaltres,  així que tindrem un cap de setmana Nadal molt tranquil, força assolellat i amb temperatures francament càlides i suaus per a aquesta època de l’any.

Dissabte doncs serà una jornada amb molt de Sol, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran una mica el cel. Les temperatures seran molt agradables, tindrem 19 graus de màxima i 7 de mínima.

I el diumenge serà un dia calcat, també amb el mateix rang de temperatures, serà un inici d’hivern molt suau de moment.

La mar estarà tranquil·la, però en alguns moments poden arribar a la costa onades de metre i mig, reflex de les onades de 4 metres que hi haurà mar endins, la temperatura de l’aigua serà de 14-15 graus.

El vent serà més intens sobretot a la costa, amb cops de fins a 40 km/h, bufarà de nord i nord-oest el divendres i el dissabte, i de sud-oest el diumenge.

I durant la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures encara prou suaus per haver començat l’hivern. Tindrem màximes d’entre 14-16 graus i mínimes al voltant dels 3 a 5 graus i en principi no esperem precipitacions importants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*