museu de la pesca palamós

Aquest dimecres 14 de setembre, el Museu de la Pesca commemora el vintè aniversari de la inauguració de la seva exposició permanent, ubicada a l’edifici del Tinglado, del port pesquer de Palamós.

La principal proposta d’aquest aniversari és la realització de l’espectacle de música i dansa d’arrel marinera, “Dones de Sal”, de la companyia Neus Mar, que el Museu de la Pesca ha coproduït. Aquesta proposta cultura i escènica s’estrenarà el dissabte 17 de setembre, a les 20 h, al Teatre La Gorga, i compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Palamós (JMP).

Mitjançant aquesta proposta artística Neus Mar i el Museu de la Pesca volen donar visibilitat a les dones que han estat o estan vinculades, directe o indirectament, amb el món de la mar, i fer-ho des d’un vessant professional o social, però també des d’un àmbit actual, com pot ser el mediambiental o el migratori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*